Sobre mi

Sóc un psicoterapeuta amb més de 12 anys d’experiència clínica en psicoteràpia individual i grupal a diferents hospitals i serveis, públics i privats, de salut mental de Barcelona i Londres.
La meva curiositat per entendre les experiències humanes i les relacions entre les persones em va fer decidir estudiar la llicenciatura de Psicologia. Des d’aleshores, ajudar a la gent a manegar i entendre el seu sofriment, treballar en trobar formes per a què se sentin millor i es desenvolupin com a persones, es va convertir en el principal motor de la meva carrera.

En aquests anys he tingut l’oportunitat de poder treballar en serveis d’Aguts, Sub-Aguts, Hospitals de Dia i Consultes Externes amb adults, joves i adolescents. Aquesta experiència ha estat majoritàriament portada a terme a l’Hospital General de Catalunya, el North London Priory Hospital i el Guy’s and St. Thomas’ Hospital de Londres, i la Clínica Llúria de Barcelona. Això m’ha permès veure el món de la psicoteràpia des de diferents vèrtexs professionals i culturals.

Aquest bagatge personal i professional, junt amb la formació de màster en Psicoteràpia Psicoanalítica (màster en treball clínic i salut mental i màster en perfeccionament en psicoteràpia psicoanalítica) i la de màster en psicopatologia de l’adult contribueixen a crear un tractament personalitzat per a què el pacient pugui entendre, donar un sentit i enfrontar les seves dificultats.